• slider

    Consultanță fiscală

    Experiența noastră aduce firmei tale siguranță, organizare și PROFIT

Consultanță fiscală Business ManagerAntreprenorul este acea persoana care iși dorește să iși realizeze ideile de afaceri.
Desigur, acest lucru este imposibil fără cunoștințe vaste în domeniul fiscal.
Legislația fiscală este un domeniu supus unei permanente schimbări, de aceea, Business Manager poate fi consultantul tău în drumul spre succes
!


Ce putem face pentru tine Business Manager

...

Consultanţă continuă privind toate aspectele fiscale

Vom identifica soluții la toate aspectele fiscale cu incidența asupra afacerii pe care o conduceți, serviciile noastre fiind de un real ajutor pentru optimizare și creștere.

...

Consultanță privind legislația fiscală și financiar contabilă

Suntem aici pentru a te ajuta și în următoarele aspecte: impozit pe profit, impozit pe venit, TVA, accize, asigurări sociale, etc.


...

Consultanță în domeniul resurselor umane

Rolul nostru este să iți oferim răspunsuri concrete intrebările pe care le ai și indicații pentru desfășurarea activității de resurse umane într-un cadru absolut legal


...

Reprezentarea societății la controalele instituțiilor din domeniu

Business Manager te poate reprezenta în fața organelor fiscale și oferă asistență de specialitate pe parcursul derulării oricărei inspecții

...

Informarea periodică cu privire la modificările legislative

Având in vedere modificările continue ce au loc la nivel legislativ, este absolut necesar să fiți periodic informați cu privire la acestea.


...

ASISTENȚĂ ÎN RELAȚIA CU INSTITUȚIILE BANCARE


Avem experiența necesară pentru a vă ajuta să va raportați într-un mod corect la instituțiile bancare, pentru gestionarea conturilor și mai ales în accesarea creditelor bancare.

Programează o întâlnire!

Succesul afacerii tale e obiectivul nostruContactează-ne